CHP Tokat Belediye Başkan Adayı

Tokat Belediyesi’nde 25 yıldır hizmet eden gelirler şefi Halil İbrahim Bozdemir, CHP Tokat belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Bozdemir, parti il binasında yaptığı açıklamada aday adaylığını açıklayarak şunları dile getirdi:

“Tokat’ımız için yeni dönemin başladığını, ayrıca (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum. Memleketimiz için, Tokat’ımız için hayırlı olmasını diliyorum. Her şeyin daha iyi olacağını ve işe bugünden itibaren başladığımızı beyan ediyorum.    Belediyenin ve belediyeciliğin ne olduğunu, sorunları iyi biliyorum.Daha iyisini yapmaya gayret sarf edeceğim.

Tokat’a yeni bir çehre kazandıracağımı, yeni bir güzelliğin ve yeni bir dönemin başladığını ifade ediyorum. Aday olmama etken, tabandan gelen isteklere cevap verebilmek ve dilekleri yerine getirmek, Tokat’a önem verilmediği için aday oldum. Özellikle son 15 yılın Tokat’a bir fayda sağlamadığı kanaatindeyim.

HALA KÖY GÖRÜNÜMÜNDE
Tokat halen köy görünümündedir. Tokat’ta halen kentsel dönüşüm projesi başlatamadıklarını bildiğim için ve Tokat’a hizmet gerektiğini bildiğim için bu göreve talip oldum.
 Zamanı geldiğinde yapacağımız projelerimizi açıklayacağım. Çok güzel, büyük projelerimiz olduğunu şimdiden belirtiyorum.”

Bu sayfa hakkındaki yorumlar:
Yorumu gönderen: merkez öz alevi, 06.03.2009, 10:06 (UTC):
iyi hasda degerli başkan interneti ı saattır arıyorum aslen nerelısınız hangi ilçemizden veya köyümüzdensin eger chp adına oy almanı bekliyorsan önce açık kimliginle kendini tanıtman gerekiyor

Yorumu gönderen: merkez öz alevi, 06.03.2009, 10:17 (UTC):

Yorumu gönderen: HACI KARAARSLAN, 25.07.2013, 10:51 (UTC):
ATAKÖY BAŞKAN ADAYI KİM OLDU SELAM

Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:

Reklam

Web'te Türkçe

Bugün 1 ziyaretçi (3 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=