CHP İlçe Binasını Yaktılar

TURHAL-Bu gece Saat 11.00 sularında celal mahallesi uzar sokakta bulunan CHP ilçe binasını Kimliği belirsiz kişi veya kişiler partiyi yakmak istediler.

Olay Gece Partililerin ilçe binasının Kapısını kapatıp evlerine gittiklerinden sonra başladı.Binadan dumanların çıkması üzerine yoldan geçen vatandaşlar polise ve itfaiyeye Haber verdi.Kısa sürede olay yerine gelen itfaiyenin Yerinde Müdahelesi ile olası facianın önüne geçildi.5 katlı binanın ikinci katında bulunan ilçe teşkilatı kısa zamanda söndürüldü.giriş kapısının tamamı yanan bina hasar gördü.

Yangını kimin veya kimlerin çıkardığı henüz belli değil polis geniş çaplı soruşturma başlattı.haber verilmesiyle Olay yerine gelen CHP ilçe başkanı Galip DOĞAN Şoka girmişti sitemini dile getirdi bu Partiyi yakan cumhuriyete , güvenlik kollarına, K. Atatürke ve arkadaşlarına ihanet etti,sivastaki madımak otelinde 33 canı yaktığı gibi burayıda yakmak istedi dedi.Başkan DOĞAN CHP li vekilleri de telefonla arayarak parti binamız yandı sayın vekilim yandık bittik Atatürk’ü yaktılar diyerek feryat etti.

Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:

Reklam

Web'te Türkçe

Bugün 1 ziyaretçi (10 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=