CHP Niksar Adayı Açıklandı

Niksar'da düzenlenen aday tanıtım töreninde Niksar'ın belediye başkan adayı Önder Sezgin olarak açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niksar Merkez ve Belde Belediye Başkan adaylarını açıkladı.
CHP Niksar İlçe binasında yapılan programa CHP Tokat İl Başkanı Feramus Şahin, CHP Niksar İlçe Başkanı Yaşar Ezgin, Niksar İlçe Teşkilatı ve Belde Teşkilat üyeleri ile Niksar Belediye Başkan Adayı Önder Ezgin katıldı. Programda ilk konuşmayı CHP Niksar İlçe Başkanı Yaşar Ezgin yaptı ve gelen misafirleri selamladı.
Ezginin konuşmasının ardından CHP Tokat İl Başkanı Feramus Şahin açıklamalarda bulundu. Gündemi değerlendiren Şahin, “Tokat ilimiz 2004 yılı yerel seçimleriyle çok şey kaybetmiştir. İktidar partisinin şeriat yanlısı politikalarının cezasını halk sandık başında kesecektir. Davos’ta yaşanan tartışma politiktir. Sayın Başbakan niye tanklar çocukları vururken konuşmadı. Bu dönemki adaylarımız belediye başkanlığı seçimlerini kazandığı zaman değişim Tokat’ı ve tüm Türkiye’yi saracaktır” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ve Belde Belediye Başkan adayları şu şekilde oluştu; Niksar Belediye Başkan Adayı Önder Ezgin, Gürçeşme Kasabası Nurettin Üstün, Yolkonak Kasabası Nurettin Dinç, Kuyucak Kasabası Kemal Kart ve Özalan Kasabası Belediye Başkan Adayı Cemal Öztürk.
Niksar Belediye Başkan Adayı Önder Ezgin, partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:
“Ben harita mühendisiyim. Şehir uygulamaları ve şehir planlamaları ile ilgili projelerde etkin görevler aldım ve bu görevleri başarıyla yerine getirdim. Temiz toplum, temiz siyaset ilkesine, partimiz Cumhuriyet Halk Partisi gibi biz de sıkı sıkıya bağlı kalacağız. Laik, demokratik Cumhuriyetin teminatı olmaya çalışacağız. Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden Niksar’da belediye başkan adayı olmaktan gurur duyuyorum. Bu benim için büyük onur olacaktır. İnsanların en çok korktuğu şey güvensizlik ve yalnızlıktır. Bunları yitiren insan hayatta her şeyini kaybetmiş demektir”.

Bu sayfa hakkındaki yorumlar:
Yorumu gönderen::31.07.2010, 09:49 (UTC)
den123eme
Kapalı

ahmetcaktas@hotmail.com

iyi gunler ben ahmet aktaş.. lise ogrencısıyım...

bir chp li olarak sitemızı bedavaya dizayn etmek istiyorum... lutfen iletişime gecın

Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:

Reklam

Web'te Türkçe

Bugün 5 ziyaretçi (8 klik) kişi burdaydı!
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=